facebook

Lasten sumopukujen vuokraus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Nyt voit vuokrata pienikokoiset lasten sumopuvut lasten juhliin ja tapahtumiin! Saat varmasti loistavan ohjelmanumeron ja hauskaa riittää kaikille. Pehmustetut sumopuvut ja päähineet suojaavat kolhuilta ja vastustajan kanssa voi vaaratta painia. Nämä lasten sumopuvut sopivat suunnilleen 8-14 vuotiaille.
 
Sumopainissa säännöt ovat erittäin yksinkertaiset. Kaksi painijaa kohtaa toisensa kehässä tai haluamallaan rajatulla alueella ja voittaja ratkaistaan seuraavien sääntöjen perusteella:

Ottelija, joka kaatuu tai koskettaa maata millään muulla ruumiinosalla kuin jalkapohjilla, on hävinnyt. Ottelija, joka astuu, kaatuu tai koskettaa kehän ulkopuolelle, on hävinnyt.

Nämä säännöt tekevät sumopainiottelusta yleensä erittäin lyhyen, joten edellä mainittuja voi vaikka soveltaa siten että otetaan 3x1 minuutin eriä. Eniten voittoja saanut voittaa.

Sääntöjä voi tietenkin muutella ja soveltaa haluamallaan tavalla, mikä vaan parhaiten tilaisuuteenne sopii. Tai sitten voi kehitellä aivan uusia lajeja, esimerkiksi 20 metrin sumojuoksussa riittää vauhtia ja tilanteita.

Tämä tarjous sisältää:
  • Lasten sumopukuvuokraukseen sisältyy: 2 x sumopuku ja 2 x päähine. Tatamin saa halutessaan mukaan myös samaan hintaan.

Tärkeää:

Sumopaini on asiakkaan järjestämässä tilassa, jolloin tulee huomioida, että tilaa on riittävästi eikä lähettyvillä ole esineitä, jotka voivat mennä rikki, rikkoa puvut tai aiheuttaa henkilövahinkoja. Omavastuu vaurioista, jotka vuokraaja aiheuttaa ohjeiden vastaisella toiminnalla on 500 €. Noutaessa kannattaa ottaa huomioon, että puvut vievät paljon tilaa. Esim. henkilöautossa puvuille kannattaa varata koko takapenkki. Talvella pakkasraja sumopukujen ulkokäytölle on -10 astetta. Mikäli tilaisuus järjestetään ulkotiloissa kesä

Tietoa elämyksestä
Osoite: "TouhuTaavi" - Lumivaarantie 21 A 4 42700 Keuruu
Kesto: 2 päivää
Henkilöt: 1-2
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Maa: Suomi
Suomen alue: keski-Suomi
Kaupungit Suomessa: Keuruu
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

169,00 €

  • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +169

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
TouhuTaavi
+358 45-8046399