facebook

Ohjattu paintball (ulkokenttä)

Ilmainen lahja toimitus!

Paintball on periaatteessa samanlaista

kuin lapsuuden "rosvo ja poliisi" tai ”länkkäri ja intiaanileikit”, mutta haastavampaa ja korostaa enemmän joukkuepeliä. Peliä voidaan pelata useilla eri säännöillä mutta tavallisin tapa on pelata ns. "Lipun ryöstöä". Tässä pelissä kaikki osallistujat jaetaan kahteen yhtä suureen ja tasavahvuiseen joukkueeseen, jotka erottuvat toisistaan esim. hihanauhoilla tai erivärisillä suojamaskeilla. Pelaajien lukumäärä voi vaihdella kahdesta aina useisiin kymmeniin, mutta sopivimmat koot ovat n. 10-20 henkeä, jolloin pelikentän kooksi riittää noin 150m x 250m rauhallinen alue metsää tai peltoa. Paras maasto on sopivasti suojainen esim. isoja kiviä, puita ja pensaita, jossa aluskasvillisuus on vähäistä.

Pelissä joukkueiden päämääränä on puolustaa omaa lipputukikohtaansa (kummallakin yksi), sekä yrittää ryöstää vastustajan lippua. Erän voittaa se joukkue joka ensimmäisenä tuo vastustajan lipun omaan tukikohtaansa tai poistaa kaikki vastustajat pois pelistä värikuula- aseilla. Erät kestävät erikseen sovitun ajan riippuen pelaajamäärästä. Mikäli tämän ajan kuluessa ei tapahdu lipunryöstöä tai koko vastustavan joukkueen "eliminointia", on peli tasapeli. Erän loputtua voi pitää pienen tauon kunnes kaikki pelaajat saavat varusteensa kuntoon (lippaat täyteen ja väriläiskät pois vaatteista).

Paintball kentät: 

  • 7 man sup'air kisakenttä: MM-kilpailuvaatimukset täyttävä. Kenttä koostuu ilmatäytteisistä erimuotoisista ja kokoisista suojista. Kenttä on todella nopea ja siisti. Kentällä korostuvat joukkueiden valitsemien taktiikoiden toimivuus. Eli strategiat, pelaajien nopeus sekä ampumatarkkuus nousevat ratkaiseviksi voiton kannalta.
  • Henkilö- ja kuorma-auton renkaista, maavalleista sekä vanerilevyistä koostuva mukava ja erilainen pelikenttä. Kannattaa kokeilla. 

Peliin sisältyy värikuulia 500 kpl/hlö.

Pelaajia voi olla yhdessä pelissä jopa 28 henkilöä. Lahjakortteja voi ostaa useamman neljän henkilön setin.

Tämä tarjous sisältää:
  • Ohjattu paintball (ulkokenttä). Peliin sisältyy ohjaus, tarvittavat varusteet ja suojahaalari.

Tärkeää:

Laji ei sovellu liikuntarajoitteisille. Alaikäraja on 15 vuotta. Pelaajat eivät saa olla päihtyneitä. Jos ohjaaja havaitsee, että joku seurueesta on päihtynyt, hänellä on oikeus kieltää päihtyneen henkilön osallistuminen

Tietoa elämyksestä
Osoite: "Xon-puisto" - Visulahdentie 1, 50180 Mikkeli
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1-4
Pukeutuminen: Liikuntaan sopiva säänmukainen vaatetus ja maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät.
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Etelä-Savo
Kaupungit Suomessa: Mikkeli
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

188,00 €

  • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +188

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Xon-puisto
+358 400 100 101
Kommentit