facebook

Pelihalli yksityiskäyttöön

Ilmaista vaihtaa lahjakortteja ja pidentää voimassaoloaikaa

Tiesitkö, että Suomen ainoa peliautomaattimuseo sijaitsee Lievestuoreella, ja sen pelihallissa pääset pelaamaan rajoituksetta lukuisia klassikkopelejä sekä wanhoja harvinaisuuksia? Missä muualla saat pelata vapaasti esim. biljardia, pajatsoa, ilmakiekkoa, pöytäjalkapalloa, minigolffia tai skeeball-keilapeliä?

Pelimuseossa on esillä ja pelattavissa kymmeniä erilaisia kolikkoautomaatteja, kuten jukebokseja, flippereitä, yksikätisiä rosvoja, ampumapelejä ja mekaanisia taitopelejä. Myös muita mekaanisia kummajaisia on nähtävillä, kuten kolikolla toimiva hajuvesiautomaatti, 40-luvun mekaaninen suklaapatukoiden myyntiautomaatti tai 50-luvun parkkimittareita ja purkkapalloautomaatteja. Suurin osa myös automaateista on vapaasti kokeiltavissa, kuten flipperi, pajatso, hedelmäpeli, puristusvoimatesteri, spiraalipeli ja ensimmäisen sukupolven aidot klassikkovideopelit. Erikseen maksullisia ovat ainoastaan ne tivolipelit, joista voi voittaa palkintoja. Näissä pelimaksu on 1 euro/peli.

Tämä tarjous sisältää:
  • Pelihalli yksityiskäyttöön

Tärkeää:

Kesäkautena 1.6. - 14.8. maanantaisin koko päivän, tiistaista sunnuntaihin klo. 18.00 jälkeen. Talvikautena 15.8. - 31.5. su-pe koko päivän, lauantaisin klo. 18.00 jälkeen

Tietoa elämyksestä
Osoite: "Nokkakiven puisto" - Ruuhimäentie 3 41400 Lievestuore
Kesto: 2 tuntia
Tarkka osallistujien lukumäärä: 1-100
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Kupongin vahvistus: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Maa: Suomi
Suomen alue: Keski-Suomi
Kaupungit Suomessa: Jyväskylä
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu

190,00 €

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Kommentit